ANTE PORTAM INFERAM......

Hypocrisy

7. prosince 2008 v 19:37 | MartinaRadkovicova@seznam.cz |  Hudba

Hypocrisy


Hypocrisy je deathmetalová skupina, která vznikla v roce 1990 ve švédském Stockholmu.

Složení skupiny
Peter Tägtgren - zpěv, kytara
Mikael Hedlund - baskytara
Horgh - bicí
Klas Ideberg - kytara (live)

Diskografie
Penetralia, 1992
Osculum Obscenum, 1993
The Fourth Dimension, 1994
Abducted, 1996
The Final Chapter, 1997
Hypocrisy, 1999
Into The Abyss, 2000
The Arrival, 2004
Virus, 2005
Catch 22 (V2.0.08), 2008

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama